péntek

ŐSZI BOLDOGSÁG


BLIG-BLOG


Ez csak egy szójáték, nem jelent semmit. Lehetne Big Blog, de nem az. Kicsike, és szerényke.
Szeretek blogokat böngészni, bár ritkán iratkozom fel. Nem lustaságból, hanem mert úgysem jönnek viszonozni. Na és akkor mi van?
Ágyesz bugyesz.

Ez most kicsit sértődötten hangzott, pedig sok minden vagyok, csak sértődött nem. Nem érnek el hozzám a rossz hangulatok. Például, mert boldog vagyok.
1. Megjelenik a harmadik regényem. 2. Ősz van, és ezt imádom. Belebújok egy nagy sálba, a szél ellen, és belebújok Tücsök kabátgallérjába (ő is benne van), és sétálunk. 3. Vásárolni voltam Tücsökkel, és kaptam tőle a láncomra egy szív függőt, piros gránátkővel. Csak úgy. Meg a regény örömére. Szeretem a sötét köves ékszereket, azt hiszem, jól állnak nekem.
Ez három „több mint boldogság”.

Szeretnék sok mindent leírni ide, de most nem megy. Írni fárasztó, amikor élni kell. Élni, élvezni a percek múlását. Pedig írnék titkokról, álmokról, munkáról, nevetésről. Majd!

(Nézegettem a neten olyan oldalakat, ahol a regényeim szerepelnek. Mit mondjak? Nem állnak hosszú, tömött sorban a hozzászólók. Írtam egy üzenetet nektek. Ott lent van, baloldalt, egy gyönyörű vers alatt.)

3 megjegyzés:

shona írta...

Ha egyszer, valamikor elolvashatom a könyveidet, írni fogok róla véleményt:)
Tudom, hogy mennyire fontos a visszajelzés...

G. J. GOTH írta...

Kedves Shona!
Ha adsz egy postacímet (e-mail címem az oldalsávban), kapsz tőlem egy Titokzatosakat, ajándékba. (Én amúgy sem kereskedem a könyveimmel, nem magánkiadás!) Ha tényleg érdekel, szeretettel küldök egy példányt. (Még akkor is, ha nem véleményezed.)

shona írta...

Juj, ez nekem most egy kicsit kényelmetlen, kellemetlen, mert nem ezért született az ígéret:)
Mindemellett azt hiszem, hogy nem lennék normális, ha ezt most visszautasítanám…
Nagyon köszönöm a felajánlást, és élek vele:)